Новини

SZA підтвердила, що у неї з’явилася нова музика й вона працює з кількома продюсерами, серед яких Сіа та Тімбаленд

28 февраля 2020

У новому інтерв’ю з «Rolling Stone», котре опублікували 26-го лютого, співачка розповіла, що написала три пісні з Сією. Австралійська авторка пісень, за словами SZA, – це «вияв найкращого в мені».

Артистка також нагадала про продуктивний чай у студії з Тімбалендом, який програв їй «приголомшливі біти в жанрі бразильського джазу», під які вона «стрибала».

Перелік інших виконавців, із котрими SZA працює над новою музикою, включає Фаррелла Вільямса.

Про це стало відомо після того, як SZA минулого місяця повідомила про записану з Семом Смітом пісню, а також про співпраці з Брокгемптоном та продюсером Джеком Антонофом.

В інших частинах інтерв’ю для «Rolling Stone» артистка поділилася, пообіцяла, що видасть нову музику «точно цього року». При цьому вона не сказала, що видасть альбом:

«Альбом? Гучна заява».

На початку цього тижня SZA об’єднала зусилля з Джастіном Тімберлейком. Разом вони підготували саундтрек до мультфільму «Тролі 2: Світове турне».

«Мені було так приємно, що мене запросили взяти участь у цьому проєкті з Джастіном, – ідеться у повідомленні SZA. – Творчий процес із ним та командою був сповнений таким захватом. Це енергія, яку ви можете відчути й у пісні, і в музичному відео».

До слова, SZA видала дебютний альбом «CTRL» 2017 року.