Новини

Тамерлан та Олена Омаргалієва в прямому ефірі показали «вагітний живіт»

21 сентября 2017

Прем’єра нової композиції Тамерлана та Олени Омаргалієвої відбулася в ефірі ранкового шоу на одному з українських телеканалів. Під час виступу Тамерлан взяв подушку і, підклавши її під светр, перетворився на «вагітного». За словами виконавця, це була невимушена імпровізація, однак у такий спосіб він хотів підтримати свою другу половинку в житті і на сцені – Олену Омаргалієву, яка знаходиться на сьомому місяці вагітності.

Тамерлан, співак: «Ми встали о шостій ранку, щоб встигнути на прямий ефір, після якого у нас було заплановано ще дві зйомки та зустріч. Також ми досі виступаємо, і навіть працюватимемо у Новорічну ніч! Я чудово розумію, що Олені зараз необхідно більше часу та уваги присвячувати собі і нашому малюкові. Підтримую її, як можу і як умію: сподіваюся, у мене виходить. Від виїзних концертів закордон нам довелося на деяки час відмовитися (перенесли тури по Америці та Німеччині на весну), а також скоротити кількість зйомок. Ну і вечірні світські заходи майже не відвідуємо. Загалом, аби підтримати кохану я вирішив побути трішки вагітним…».

Як повідомила Олена, вільний від роботи час вона присвячує собі та малюкові, а також написанню нових композицій, як для дуету, так і для інших виконавців. До речі, композиції авторства Омаргалієвої вже придбали кілька російських виконавців.