Новини

Тамерлан та Олена Омаргалієва влаштували розкішне весілля

21 сентября 2017

Найромантичніший дует на теренах колишнього СНД став ще міцнішим. Відтепер Тамерлан та Олена Омаргалієва пара не тільки на сцені, а й у житті: митці узаконили свої давні стосунки. Весілля дует відсвяткував із неабияким розмахом, запросивши до заміського комплексу більше вісімдесяти гостей.

Виїздна церемонія на галявині, арка із сотень живих квітів, дощ на щастя – за словами нареченої, саме про таке весілля вона мріяла. Весільню сукню для Олени пошила хороша подруга дуету дизайнер Юлія Айсіна, а обручки з платини та рожевого золота з білими і чорними діамантами для молодят робили на замовлення, враховуючи побажання пари.

Серед відомих гостей привітати дует приїхали їхні друзі: група Ділайс, співаки Рей Хортон та Домінік Джокер, боксер Володимир Вірчис і багато інших. Вів церемонію відомий телеведучий Іван Городецький.

Справжнім сюрпризом для нареченої став весільний подарунок від Тамерлана – білосніжний автомобіль, про який вона мріяла. За словами самого Тамерлана, ніщо так не могло б висловити його почуття в цей день, як бажання, щоб кохана була в комфорті.

Нагадаємо, пропозицію руки та серця Тамерлан зробив Олені напередодні Нового року після трьох з половиною років стосунків. А познайомилися молоді люди в соціальній мережі, спілкуючись спочатку виключно про творчість та кар’єру.