Новини

TARABAROVA розсекретила ім’я доньки

16 октября 2020

В кінці вересня співачка TARABAROVA вдруге стала мамою — у неї народилася донечка. А днями виконавиця та її чоловік, продюсер і особистий директор Олексій Бондар, відсвяткували четверту річницю весілля, так що приводів для радощів у пари хоч відбавляй! Шанувальники не давали артистці спокою питаннями про ім’я донечки, тому співачка вирішила розповісти сімейну історію і відкрити завісу таємниці.

Світлана поділилася в Instagram зворушливим фото, на якому позувала з коханим і двома дітьми, а також поділилася розповіддю про імена дітей, адже з кожним з них пов’язана особлива історія.

Артистка уточнила, що синочка Івана назвала в честь дідуся чоловіка Олексія. Він був дуже важливою людиною в житті онука, тому її чоловік мріяв назвати хлопчика на честь діда.

А ось ім’я дочки у пари також пов’язано з незвичайною знаковою історією. 21 січня 2020 року подружжя вирушило в подорож до іспанської Барселони, де відвідали знаменитий собор Sagrada Família. Саме там, стоячи біля статуї Діви Марії, Світлана відчула ознаки токсикозу.

Кажу Олексію: «Здається, ми станемо батьками вдруге. А він мені: «Так! І доньку Марією назвемо». А я йому відповідаю: «Згодна! Це єдине ім’я, яке мені подобається для дочки». А через декілька місяців ми вже точно дізналися, що буде дочка».