Новини

Тепер ви можете стати господарем тамагочі від Charli XCX

6 февраля 2019

Поп-зірка ініціювала виготовлення іменного цифрового улюбленця, який не продається. Стати його господарем можна лише шляхом виграшу в конкурсі, який оголосила виконавиця. За його умовами шанувальники мають укласти власний плейліст у стилі «1999» в одній із чотирьох категорій: «Дівчата проти хлопців», «Фільми», «Реп-зірки» і «Пісні кохання».

XCX видала «1999», її сумісний із Троєм Сіваном сингл, торік. В екранізації треку закладено посилання на «Титанік», кліп «Say You’ll Be There» Spice Girls, Емінема, Джастіна Тімберлейка, «Красу по-американськи» й інші знакові для того часу символи.

На додаток до цього артистка пообіцяла видати 2019-го новий альбом. У січні Charli виклала скриншот записки на своєму смартфоні, де йдеться: «Плани на новий рік: 1. Записати альбом. 2. Видати його».

«Уже саме час, хіба ні?» – підписала вона знімок.

Останній альбом «Sucker» артистка представила 2014-го. Відтоді вона тішила публіку двома мікстейпами «Number 1 Angel» і «Pop 2», які видала 2017-го.

А в нещодавньому інтерв’ю XCX зазначила, що на хвилі успіху спільного з Іґґі Азалією треку «Fancy» раніше вона більше готувала матеріал із розрахунком на комерційну вигоду. За словами виконавиці, це було доволі суперечливе рішення, оскільки вона не змогла продемонструвати особливості своєї творчості.