Новини

Теперішній Сем Асґарі та колишній Кевін Федерляйн підтримали Брітні Спірс у боротьбі за психічне здоров’я

4 апреля 2019

Брітні Спірс підтримали дописами найближчі люди після того, як виринула звістка про її реєстрацію в психіатричній установі. Серед тих, хто висловився на цю тему, опинився й обранець артистки Сем Асґарі.

25-річний фітнес-тренер поділився в Інстаграм Сторіс постом Брітні, у якому вона висвітлює свою проблему. Він також перепублікував це у своїй стрічці на фотохостингу та залишив заголовок: «Це – не слабкість. Це – ознака абсолютної сили, яка має надихати людей. Принаймні я почуваюся зміцненим».

Джерело додало, що Брітні та Сем, попри її перебування в реабілітаційному закладі, досі проводять чимало часу разом. «Він підтримує її на шляху до відновлення й бажає тільки найліпшого для неї. Але йому не так легко впоратися з цим», – розповіла наближена до пари особа «Radar Online».

Тим часом колишній чоловік Брітні Кевін Федерлайн хвалить поп-зірку за вжиті для вирішення ситуації заходи. Його адвокат Марк Вінсент Каплан повідомив «ET: «Кевін прославляє Брітні за те, що вона зробила крок назад і взялася за вирішення своєї ситуації».

Сестра Брітні Джеймі Дінн Спірс прямо не згадувала болючу тему, але висловила в Інстаграмі захоплення старшою родичкою. «Так, вона їхала зі мною їхала автобусом після мого першого дня в школі, бо вона належить до жінок, якими захоплюються», – прокоментувала сестра знімок, на котрому зображено, як вона виходить із Брітні зі шкільного автобуса.

Пишуть, що звернення Спірс до психіатричного закладу спричинили проблеми зі здоров’ям її батька Джеймі. Вона піклувалася про тата після того, як у нього стався розрив кишки. «Він ледве не помер і йому зробили ще одну операцію кілька тижнів тому. Його стан не найліпший, – розповів інсайдер виданню «PEOPLE». – Вони дуже близькі, тож через це було нелегко. Із нею нині нічого поганого не відбувається. Вона просто вирішила, що має виділити певний час для себе, щоб пересвідчитися у своєму здоров’ї».

А інше джерело додало в коментарі для «Radar Online»: «Вона каже, що її батько врятував їй життя. Джеймі не стає краще, тому Брітні взяла перерву, щоб переконатися, що з нею все гаразд».

Тато, як повідомляли, попросив Брітні полікуватися, «тому що вона так багато значить для нього». Артистка, кажуть, звернулася до психіатричної установи на території Лос-Анджелеса.

На тлі повідомлень про її лікування поп-зірка написала в Інстаграмі: «Ми всі потребуємо часу на те, щоб приділити увагу собі».