Новини

Тейлор Свіфт дібрала досконалий текст пісні у відповідь на наїзд краденим автомобілем на її ворота

5 апреля 2019

У викраденій машині нічого доброго не трапляється. Тейлор Свіфт знала це задовго то того, як безрозсудний підліток зруйнував її ворота біля будинку на Род-Айленді. Суперзірка, що перейшла від кантрі до поп-музики, дібрала досконалий текст пісні, який, мабуть, слугує уроком для кожного, хто зіштовхувався з дивними автомобільними аваріями.

Схоже, артистка поглянула на ситуацію з гумором, оскільки надала коментар для «ET Canada» про наїзд: «У краденому авто нічого доброго не починається», – і додала емодзі у вигляді пані, що здійняла в здивуванні руки. Ця фраза – частина її пісні «Getaway Car», де є рядок «No, nothing good starts in a getaway car».

У середу 3-го квітня підліток розбив поцуплений автомобіль об в’їзні ворота перед будинком Тейлор Свіфт. Це сталося під час втечі викрадача від поліції.

Високошвидкісна погоня розпочалася в середу вранці після того, як офіцер, як повідомлялося, намагався зупинити юного шофера. Останній не зупинився на вимогу й урешті-решт втратив контроль. Зупинили його головні ворота виконавиці «Bad Blood». Артистки під час інциденту вдома не було.

Пізніше підлітка затримали за безрозсудну їзду, викрадення, перешкоджання офіцеру та водіння на призупиненій або скасованій ліцензії.

Це був черговий інцидент, який міг би дати співачці ще один привід побоюватися за свою безпеку. Звістка про ДТП з’явилася після того, як сталкер визнав себе винним у нехтуванні кримінального законодавства. Роджера Альварадо вдруге заарештували за проникнення в помешкання Тейор Свіфт лише через кілька тижнів після того, як його звільнили з в’язниці за подібне вторгнення в той же будинок 2018 року.