Новини

Тейлор Свіфт і Зейн Малік допомогли Ґіґі Гадід відсяткувати 25-річчя під час блокування

27 апреля 2020

Беллі Гадід поділилася сердечним повідомленням з нагоди дня народження сестри Ґіґі. Наразі тріо самоізолюється на фермі матері Йоланди Гадід у штаті Пенсильванія. Члени сім’ї поділилися численними знімками в інстаграмі в п’ятницю 24-го квітня. Сестри, наприклад, знялися на вулиці. Вони тримали срібні повітряні кульки в формі цифр «2» і «5».

«Щасливого дня народження моїй найкращій подрузі, керівниці, вчительці, партнерці зі злочину. Я б не змогла зробити це життя таким без тебе поруч! Дякую, що ти моя найвидатніша старша сестра, про яку я могла коли-небудь могла просити», – написала Белла, котра поділилася сестринськими знімками за різні роки (гортайте).

Загалом Белла пригостила шанувальників вісімнадцятьма улюбленими світлинами себе та Ґіґі.

Тим часом Тейлор Свіфт і Джо Алвіном привітали подругу букетом квітів.

«@taylorswift @joe.alwyn (+ коти) люблять і цінують тебе», – написала вона у своїх інстаграм історіях.

Але чи не найсолодшим вітанням для манекенниці, схоже, була присутність Зейна Маліка. Останній допоміг обраниці перетинати вікову віху 23-го квітня міцними обіймами. І коли наступного дня винуватиця свята викладала зображення з події в мережі, то написала:

«У мене було найсолодше святкування 25-річя з карантинною сім’єю, котра зробила його таким особливим для мене разом із усією любов’ю, яку я відчула від усього світу! Дякую кожному за вітальні повідомлення, якими ви мене піднесли вчора!»

Вона продовжила:

«Я вдячна і щаслива, що моя родина та друзі, які поруч і далеко, здорові та в безпеці, і хоча я сумував за деякими близькими людьми, із котрими хотіла б святкувати, знаю: ці часи зроблять нас ще вдячнішими за можливість бути разом у майбутньому! Я ніколи не забуду свій двадцять п’ятий день народження».

Ґіґі також подякувала реаліті-пекареві Бадді Валастро, що створив для неї гігантський торт у формі бублика з вершковим сиром. «Це мрія. Не можу повірити, що Ви зробили цей торт для мене, поки пекарня закрита. Для мене це значить більше, ніж ви думаєте», – відгукнулася про презент модель.