Новини

Тейлор Свіфт каже, що завдяки музиці залишилася психічно здоровою після сварки з Каньє Вестом

8 августа 2019

Тейлор Свіфт визнала, що ворожнеча 2016 року з Каньє Вестом і Кім Кардашіан призвела до величезного тиску на її психічне здоров’я.

Виконавиця «Shake it Off» і репер пройшли від ненависті до любові після того, як Вест штурмував сцену та протестував щодо нагороди Свіфт. За словами репера 2009 року відзнака «Найкращий кліп виконавиці» мала дістатися Бейонсе.

До 2016 року їхні стосунки остаточно розкололися після того, як Свіфт стверджувала, що Вест не проконсультувався з нею перед тим, як зображати її оголену копію в кліпі «Famous». Кім Кардашіан-Вест відповіла на це публікацією з приватною телефонною розмовою її чоловіка та Тейлор. Ця розмова, на переконання світської левиці, підтверджує те, що Свіфт дала згоду.

У результаті витоку телефонних дзвінків попартистка зазначила, що на неї накинулися тролі в інтернеті:

«Привселюдна ганьба, коли мільйони людей кажуть про те, що ти відмовилася від своїх слів, – це досвід, який ізолює», – пояснила артистка в інтерв’ю для знаменитого вересневого номера «Vogue».

Свіфт продовжила:

«Не думаю, що знайдеться багато людей, які насправді розуміють, як це – коли мільйони тебе гучно ненавидять. Коли ви кажете, що когось усунено, це не телешоу. Ідеться про людину. Ви надсилаєте цій людині купу повідомлень з закликами, щоб вона закрила рота чи зникла, а ще це можна сприйняти як «убий себе»».

У результаті витоку телефонного дзвінка тисячі фанів Кім’є назвали в соцмережах Свіфт «змією», і якби вона не скерувала цей непростий досвід на створення музики, то, можливо, з’їхала би з глузду:

«Я зрозуміла, що мені потрібно перелаштувати своє життя, бо було відчуття, що воно цілковито неконтрольоване. Я відразу зрозуміла, що мені потрібно займатися музикою, бо усвідомлювала: це єдиний спосіб, у який я зможу таке пережити. То був єдиний спосіб зберегти своє психічне здоров’я, а також розповісти історію про те, як подолати щось настільки принизливе».

Свіфт готується до видання наступного альбому «Lover». Дата релізу запланована на 23-тє серпня.

Минулого місяця вона поділилася свіжою піснею «The Archer» із майбутнього проєкту, яка своєю делікатною інтроспекцією та повільнішим темпом, очевидно, засвідчує відхід від нещодавніх солодших синґлів на кшталт «Me!» і «You Need to Calm Down».

А минулого тижня Тейлор Свіфт запросила групу щасливих шанувальників на таємне прослуховування до свого лондонського будинку. Гості почули її майбутній новий альбом «Lover». Після цього шанувальники поспішили розповісти, що сталося, у соціальних мережах.