Новини

Тейлор Свіфт надіслала квіти та листа шанувальниці, що потрапила в автомобільну аварію

10 апреля 2019

Виконавиця «Shake It Off» відома тим, що має близькі стосунки зі своїми фанами. І коли одна з відданих прихильниць на ім’я Ліндсі залишилася після ДТП зі зламаною спиною, щиколоткою, ребрами та пальцями, артистка вирішила підтримати постраждалу презентом.

Разом із величезним букетом квітів Тейлор також передала Ліндсей рукописну записку, на конверті з котрою була печатка з ініціалами «TS».

«Привіт, подруго. Мені дуже шкода чути про аварію. Моє серце болить, знаючи, що така неймовірна людина має пройти через це. Сподіваюся, що ці квіти прикрасять твій день. Ти скоро звільниш шию від фіксаторів і ми знову співатимемо на шоу. Я така щаслива, що з тобою все гаразд. Люблю, Тейлор», – ідеться в записці.

Ліндсей поділилася відео, на якому отримує квіти та читає записку, у Твіттері. Поряд із ним написала: «Я нарешті припинила безперервний плач, щоб опублікувати це: Тейлор Світ надіслала мені квіти та рукописну записку… я досі в шоці. Люблю тебе до нескінченності. Навіть не здогадуєшся, наскільки це важливо для мене».

Ліндсей провели численні операції після шпиталізації в березні. Шанувальниця так важко травмувалася й через те, що не була пристебнута паском безпеки, а ще в машині не розгорнулися подушки.