Новини

Тейлор Свіфт не догодила захисникам тварин

12 сентября 2019

Гітмейкерка «Bad Blood» заспіває два треки зі свого альбому «Lover» перед щорічною подією на іподромі Мельбурна 5-го листопада.

«Я не можу дочекатися прибуття в Мельбурн, і я не можу дочекатися приходу на «Кубок Мельбурна». Я чимало чула про ці перегони», – розповіла виконавиця про концерт австралійській газеті «Herald Sun».

Поки одних звістка про черговий концерт артистки потішила, інші далеко не в захваті. Коаліція захисту скакунів закликає Тейлор скасувати шоу, оскільки під час таких заходів можлива загибель коней.

«Для Тейлор Свіфт гроші передують співчуттю, оскільки вона погодилася виступати на «Кубку Мельбурна 2019». Події, на якій за останні шість років убили щонайменше шестеро коней», – ідеться в публікації на сторінці зоозахисників у фейсбуку.

Пригадали й свійських улюбленців артистки. Захисники тварин закликали зірку зайняти щодо коней таку саму позицію, як і стосовно її улюблених котів.

«Коней убивають заради азартних ігор і розваги. Якщо Тейлор Свіфт піклується про інших тварин так само, як про котів, вона скасує своє шоу і зробить рішучу заяву, що жорстоке поводження з тваринами неприйнятне».

Австралійський журналіст і фан Тейлор Свіфт Деджан Йотанович також написав відкритий лист зірці в «The Guardian» із проханням скасувати концерт.

Свіфт поки що не відповідає на вимоги активістів, а її представники не відповіли на запит щодо коментарів.