Новини

Тейлор Свіфт не справлялася з бананом після лазерної корекції зору

4 октября 2019

Під час «Нічного шоу з Джиммі Феллоном» 3-го жовтня продемонстрували кадри з Тейлор Свіфт після операції на очах. 29-річна співачка до того не розповідала про лазерну корекцію зору нікому, окрім родичів.

Здивована, що ведучий знає про це, зірка пригадала, як сиділа на «досить гардкорних таблетках» після того, як в її очах побував лазер. Потім вона поцікавилася: «А що відбувається?» Джиммі відповів: «Імовірно, ваша мама зняла вас на відео після операції й вона передала нам цей запис».

Відтак у програмі показали ролик, який ведучому дістався від неньки Тейлор Андреа. У кліпі гітмейкерка постає в приклеєних до голови захисних окулярах і бере банан. Вона витягла не той плід, що бажала, про що зі сльозами сказала матері. «Зупинись, ти не можеш плакати! Це не те, що ти маєш зараз робити!» – підбадьорила Андреа доньку.

Згодом Андреа спробувала заспокоїти нащадка словами: «Я його з’їм, він мій». Але Тейлор зазначила, що банан «не має голови», і це викликало сміх в аудиторії. «Дорога, усе добре. Голова мені не потрібна», – продовжила мати.

Потім Тейлор попрямувала з обраним бананом до своєї спальні. Коли вона почала його їсти лежачи, мати попередила знаменитість: «Не засинай із бананом у роті!»

Та ж відказала: «Я не сплю, мій розум бадьорий!»

Розгублена та збентежена побаченим  артистка мовила: «Це показують по телебаченню!»

А ще жартома додала: «Вона вчинила дуже добре, що загнала мене туди, але досить жорстока, щоб зняти це й передати вам!»