Новини

Тейлор Свіфт підтримала JoJo під час судового протистояння з лейблом

6 мая 2020

В інтерв’ю для «People» 29-річна JoJo зазначила, що Тейлор підтримала їй кілька років тому, коли колишній лейбл заборонив їй видавати будь-яку музику, і стверджував, що він юридично володіє правами на її голос.

Ось як, за словами JoJo, виконавиця «Shake It Off» стала на її бік:

«Вона така каже: Не можу осягнути, через що тобі доводиться проходити. Це така чортівня, це настільки неправильно…» І звичайно, вона не могла знати, що переживе щось подібне, коли викуплять її каталог».

Власна суперечка кантрі-попвиконавиці зі старим звукозаписувальним підприємством і колишнім босом Скоттом Борчеттою почалася торік, коли той продав компанію та майстер-записи Свіфт музичному менеджерові Скутерові Брауну, не порадившись із нею.

Джоанна Левек (так насправді звуть JoJo) також зазначила, що її битва з лейблом відрізняється від сварки Тейлор:

«Мене буквально змусили мовчати. Тейлор має інший кар’єрний статус. Я була справді відсторонена, і це було дуже боляче. Не думаю, що її кар’єра страждає через те, що сталося. Вони все ще доступні на потокових сервісах, у цьому різниця».

«Я на боці цих жінок. Але, врешті-решт, ситуація між нею та Скутером вельми відрізняється від тієї, яку прежила я з [лей,лом] «Blackground»… Якщо чесно, у мене немає жодних проблем зі Скутером Брауном. Я думаю, що він справді розумний чоловік. Але коли ти знаєш, що не контролюєш власне лай*о, почуваєшся гидко».

Нині JoJo планує перезаписати стравий репертуар, щоб повернути контроль.