Новини

Тейлор Свіфт поділилася думками щодо нинішньої поп-музики

28 февраля 2019

Виконавиця «Shake It Off» провела фотосесію для одного з журналів, під час котрої позувала в яскраво-жовтій дизайнерській сукні. Cвіжий номер цікавий не лише світлинами, а й текстом від Свіфт. Останніми роками вона уникала інтерв’ю. Артистка не зрадила цю традицію й тепер: на сторінках видання опублікували не розмову з Тейлор, а її есе про силу поп-музики.

У надрукованому Тейлор, котра відома тим, що пише собі тексти пісень, бореться з усталеними уявленнями про поп-музику. Зокрема, зірка не вважає, що поп-музика має бути узагальненою та універсальною, аби сподобатися всім. За її словами, слухачі прагнуть особистих подробиць, які перегукуватимуться з їхнім життєвим досвідом.

«На подобається довіритися й слухати, як хтось каже: «Це те, через що я пройшов». Такі слова підбадьорюють нас у нашій власній боротьбі. Ми насправді НЕ бажаємо, щоб наша поп-музика була узагальненою», – зазначила виконавиця.

Тейлор продовжила: «Думаю, чимало меломанів прагнуть біографічного проникнення у світ оповідача. Діри в емоційних стінах, якими люди обставляють себе, щоб вижити. Цей погляд на історію артиста заохочує нас подивитися на свою історію, а ще це – найкращий сценарій, що дозволяє залучити чужу історію у власні спогади. Це – альянс пісні та наших спогадів про минулі події. Це допомагає нам видужати, або викликає сльози, спонукає танцювати, відволіктися».

Артистка навела приклади таких потужних музичних творів. Тейлор пригадала композицію «Havana» Каміли Кабелло та «In My Feelings» Дрейка. Саме ці пісні, переконана Свіфт, включають «глибинно інтимні подробиці, які обрамлені чіпкою мелодією».