Новини

Тейлор Свіфт поділилася залаштунковими самознімками з Адель і Джоан Роулінґ

26 июня 2018

Тейлор Свіфт із радістю виклала самознімки з Адель і Джоан Роулінґ. Знаменитості завітали на її концерт, що відбувся минулими вихідними в Лондоні.

Зображення можна побачити в Інстаграмі. Кантрі-поп-артистка знялася з виконавицею «Hello» й «матір’ю» Гаррі Поттера окремо.

«Я дуже вдячна за те, що ці жінки є, за слова, які вони написали, і за світи, які вони створили посередництвом мистецтва… Так хвилююче бачити вас на шоу в Лондоні, Адель і Дж. К. Ролінґ», – залишила коментар у пості Тейлор Свіфт.

У той час, як шанувальники Адель здебільшого поставилися до знімка з Тейлор зі стриманим захватом, у свіфтрерсів і поттергедсів ця комбінація викликала палкі емоції.

«Тейлор Свіфт і Дж. К. Ролінґ разом – це таке несподіване зіткнення моїх світів, що аж стискає серце», – зазначила користувачка Емма Лорд. 

«Бачити мою улюблену письменницю Дж. К. Ролінґ й улюблену виконавицю Тейлор Свіфт на одному знімку – це те, що невимовно ощасливило цього понеділка моє серце», – зазначила користувачка на ім’я Ніколь.

Не тільки за лаштунками, а й на сцені в суботню ніч відбулися поєднання, що перехоплюють дух. Бурхливу реакцію публіки пробудив Роббі Вільямс, який несподівано приєднався до Тейлор на пісні «Angels».

А напередодні вищехзгаданого співачці склав компанію колишній учасник One Direction Найл Горан, який заспівав із Тейлор «Slow Hands».

Під час шоу Свіфт також підтримували Charli XCX і Каміла Кабелло.