Новини

Тейлор Свіфт показала в кліпі на пісню «Christmas Tree Farm» своє дитинство

6 декабря 2019

Тейлор Свіфт розпочала святковий сезон принагідною піснею. Артистка потішила своїх шанувальників у четвер 5-го грудня композицією під назвою «Christmas Tree Farm», що в перекладі значить «Ферма різдвяних ялинок», і кліпом на неї.

Ролик на три хвилини сорок чотири секунди включає фрагменти домашнього відео юної Тейлор, яка святкує з сім’єю. В одній зі сцен майбутня артистка розгортає подарунки з маленьким братом, а згодом вони бавляться у снігу. Також є момент, коли Тейлор отримує акустичну гітару на Різдво. Артистка вельми схвильована, коли приймає подарунок.

Тим часом у самій пісні Тейлор пригадує ялинкову ферму, куди приходили танцювати під іскристими вогниками люди, тік сидр, і де вона бажає опинитися «сьогодні вночі».

«Christmas Tree Farm» – це свіжа різдвяна порція музики Свіфт відтоді, як вона 2007 року видала «The Taylor Swift Holiday Collection». Згаданий альбом, у котрому поєднані кавери класичних різдвяних композицій та кілька оригінальних пісень, досяг двадцятої позиції в чарті «Billboard 200».

А на в серпні цього року Тейлор оприлюднила свій сьомий студійник «Lover». Описаний як «любовний лист до самої любові» диск дебютував на верхівці «Billboard 200». Платівку та сингли з неї номінували на три відзнаки в межах 62-ї церемонії «Греммі», у тому числі – на «Найкращий вокальний попальбом». Тим часом заголовковий трек Американська академія звукозапису поставили в категорію «Пісня року».