Новини

Тейлор Свіфт представила тизер музичного відео на «End Game» із Едом Шираном і Future

11 января 2018

Через тижні після того, як стало відомо про підготовку Тейлор Світ нового ролика на «End Game» зі своїми колегами вона нарешті виклала кілька зображень зі знімального майданчика. 28-річна співачка скористалася своїм іменним додатком «The Swift Life», щоб повідомити про реліз кліпу.

На першому знімку Тейлор убрана у веселкову вечірню сукню, сидить на барній стійці та заглядає у свій телефон. Також бачимо повітряні кульки та веселих відвідувачів закладу. Фани в соцмережах зазначили, що Тейлор убрана в ту саму сукню, що й на знімках із буклету для альбому «Reputation».

«Хочу, щоб ви дізналися першими про це, – прокоментувала перший знімок артистка. – Кліп на «End Game» прибуде завтра! Буду публікувати кілька знімків з нього перед тим, як у «Good Morning America» відбудеться прем’єра трейлера». Виконавиця також додала гештеґ #EndGameMusicVideo.

На другій світлині Тейлор стоїть посеред мосту й заглядає в далечінь. А на третьому – дивиться в камеру та смокче японський напій. На знімках Еда та Future не видно. І Кеті Перрі теж (за чутками, вона долучилася до створення ролика).

Про Тейлор Свіфт нині також пишуть, що її охрестили першим музикантом в історії США, що має три альбоми-бестселери року. Це досягнення справдилося після того, як її останній лонгплей «Reputation» перевершив продажі Едового «Divide» і був охрещений альбомом 2017-го.

Про перший альбом-бестселер Тейлор «Fearless» заговорили 2009-го. Вона повторила успіх тієї платівки 2014-го, коли представила студійник «1989».