Новини

Тейлор Свіфт видала лайв-версії пісень із альбому «Lover»

18 мая 2020

30-річна співачка була змушена відмовитись від «Lover Fest Tour» через пандемію коронавірусу. Але щоб компенсувати розчарування шанувальників, у неділю 17-го травня провели спеціальний концерт «Місто закоханих/City of Lover», і невдовзі після нього пісні з шоу стали доступні для потокового відтворення.

Концерт зафільмували у вересні 2019-го в Парижі. Там артистка виконувала для фанів із тридцяти семи країн композиції з диска «Lover».

Серед головних моментів шоу, яке відсьогодні також можна переглядати на кількох потоках, опинилося виконання композиції «The Archer». Під час останнього Тейлор запропонувала авдиторії «обмежити складність закохування». Ще, наприклад, пролунав акустичний варіант авдіотвору «The Man».

Більшість пісень артистка виконала під гітару чи піаніно, але «You Need to Calm Down» – разом із повним колективом.

Перед тим, як приєднатися до своїх танцюристів, вона звернулася до глядачів:

«Любов криється в стількох речах. Любов – це хаос, любов – це безумство, любов – це радість. Любов – це, на мою думку, рівність».

Перед спеціальною трансляцією гітмейкерка «I Knew You Were Trouble» зазначила: її «затопили» проханнями щодо можливості знову пережити паризький концет-прем’єру альбому.