Новини

Тейлор Свіфт використовує псевдонім Нілс Шоберґ через суперечку щодо роялті з менеджером Джастіна Бібера й Аріани Ґранде

26 мая 2020

Протистояння Тейлор із «Big Machine Label Group» і колишнім босом Скоттом Борчеттою почалося торік, коли той продав компанію, а разом із нею – права на майстер-копії, менеджерові Скутеру Брауну. Продаж відбувся без консультації з артисткою.

Виконавиця пісні «МЕ!» озвучила свою протидію вищезгаданому – поділилася планами перезаписати старі альбоми, щоб повернути над ними контроль. І, здається, процес почався.

У понеділковій серії кримінальної драми «Убиваючи Єву» пролунала кавер-серія її гіта «Look What You Made Me Do» за 2017 рік. Й артистка поділилася роликом із піснею в соцмережах із написом:

«Розпалена цим кавером «LWYMMD» у @KillingEve, зіграним Jack Leopards & The Dolphin Club!»

Шанувальники почали розслідування і з’ясували, що Jack Leopards & The Dolphin Club – це гурт, якого не існує, а трек – єдиний їхніх запис.

Фани продовжили обговорювати причетність Тейлор до пісні, коли натрапили на Нілса Шоберґа – її авторський псевдонім. Згаданий персонаж записаний як продюсер кавер-версії. Зацікавлені творчістю Свіфт також поцікавилися, чи її брат Остін, котрий якось назвав свою сторінку у твіттері Dolphin Club’ом, заспівав у композиції.

Створивши нову версію, Тейлор пересвідчилася, що Скутер не зможе отримати жодних виплат роялті від появи пісні в «Убиваючи Єву».

Раніше альтернативне ім’я Тейлор засвітилося в титрах до пісні Кельвіна Гарріса та Ріанни «This Is What You Came For» 2016 року.

Очікується, що Тейлор перезапише свої перші шість альбомів, починаючи з однойменного дебютника 2006-го аж до «Reputation» 2017 року.