Новини

Тейлор Свіфт закидають копіювання Бейонсе

3 мая 2019

Тейлор Свіфт безумовно, доклала чималих зусиль, щоб підготувати видовищний дебют синглу «ME!» на «Billboard Music Awards 2019». Але вражені її виступом були не всі. Після появи на сцені минулої середи, 1-го травня, кантрі-поп-виконавиці почали дорікати у Твіттері, що вона скопіювала постановку Бейонсе Ноулз.

Номер суперзірки з Брендоном Урі почався з маршу барабанщиків на та зі сцени. Шанувальники дружини Джея Зі помітили схожість з виступом Бейонсе на цьогорічному фестивалі «Коачелла», про що поспішили поділитися в мережі.

Бейонсе перетворила свій номер на святкування «Homecoming» («Повернення додому»), яке присвятила HBCUs (коледжі й університети, у яких раніше навчалося лише чорношкіре населення). Про це вона сказала в документальній стрічці «Повернення додому: Фільм Бейонсе»:

«Я завжди мріяла потрапити до HBCU. Моїм коледжем був гурт Destiny’s Child. Мій коледж подорожував по світу, і життя було моїм учителем».

Серед коментарів, які залишили шанувальники бей, такі:

«Це не випадково»; «Не знаю, чи ви помітили, але Тейлор Свіфт зосередилася на номері Бейонсе»; «Хто-небудь люб’язно перекажіть Тейлор Свіфт, що вона ніколи не стане Бейонсе. Будь ласка, припини це мавпування».

Частина інших стала на захист артистки:

«Я – не найпалкіший фан Тейлора Свіфт, який сліпо нею захоплюється, але говорити про те, що вона скопіювала Бейонсе?.. Люди просто драматизують»; «Це мене втомлює. Тейлор Свіфт не крала ідею Бейонсе!»; «Тейлор Свіфт і Бейонсе не перші використовують барабанний оркестр»; «Не можу повірити, що користувачі Твіттера дійшли до того, що порівнюють барабанні задуми Бейонсе та Тейлор… Я люблю Бей, але ці закиди справді безпідставні».

Ні Тейлор Свіфт, ні Бейонсе не відреагували на гудіння про подібність їхніх виступів.

А минулого місяця на лимони дісталося Аріані Ґранде. Припускають, що той випадок теж пов’язаний із Бейонсе.