Новини

The Hardkiss представляють кліп “Серце”

12 марта 2019

– Образ я придумала собі сама. В життя його втілили наші стилісти Слава Чайка та Віталік Дацюк, — розповідає Юлія Саніна. — Не було задачі гарно виглядати й гарно танцювати, хотілось виглядати дивно та при цьому ніжно. У нас було завдання – максимально близько передати настрій пісні, стан, коли людина збирає всі сили, які залишилися, аби сказати іншій: “Я відпускаю тебе, щоб ти міг літати та жити кращим життям”. Слава Богу, мені не доводилось переживати ці почуття, але мені здається, що це неймовірно самовідданий вчинок – відпускати, коли сильно кохаєш.

 

Режисерами відео “Серце” виступили Валерій Бебко та Юлія Саніна. Зйомки кліпу проходили в Україні – у Субічі біля Кам’янець-Подільського. Поряд – руїни скельного монастиря.

– Кліп ми хотіли зробити мінімалістичним, але при цьому емоційним, – розповідає Вал. – Плюс ми вирішили показати те, чого від The Hardkiss точно ніхто не очікував – це танець. Що може бути більш емоційним і при цьому лаконічним?!

– Танцювати я вирішила сама, – продовжує розповідь Юлія, – я сама повинна була розповісти цю історію. Нам дуже пощастило з хореографом-постановником – їм стала Марина Кущова, яка відмінно розбирається в стилі контемпорарі. У Марини цікавий та небанальний погляд на танець, що для нас було так важливо. Наш танець не повинен був бути сексуальним і простим. Він мав бути дивним, емоційним та “таким, що говорить”. У мене було півтора тижні на репетиції – кожного дня тренування, а після них забої та синці. Мене це не спиняло. По-перше, мені дуже сподобалось танцювати. По-друге, я вже розуміла, наскільки цікавим може бути результат.