Новини

The Weeknd оприлюднив делюкс-версію альбому «After Hours» і кліп на пісню «In Your Eyes»

25 марта 2020

Канадський артист, справжнє ім’я котрого Абель Тесфає, видав свій четвертий студійний альбом минулої п’ятниці (20-го березня). Тоді він віддав данину покійному шанувальнику, який керував фан-сторінкою у твіттері.

Тепер The Weeknd поділився делюкс-версією «After Hours». У ній представлено п’ять додаткових доріжок, серед котрих – чотири ремікси за участю Lil Uzi Vert’а, Chromatics, The Blaze й Деніела Лопатіна, також відомого як Oneohtrix Point Never.

Видання також включає лайв-версію пісні «Scared To Live», узяту з виступу на «Saturday Night Live» раніше цього місяця. Ви можете прослухати делюкс-версію лонґплея нижче.

Іще співак поділився кліпом на «In Your Eyes», який пародує класичні горори. За сюжетом музичного ролика, Абель тримає в руці ніж і переслідує молоду жінку. Жертву грає Зайна Міуччі. Гонитва відбувається через алею, переповнений нічний клуб і котельню.

Альбом включає раніше представлені сингли «Blinding Lights» і «Heartless», а також композиції «Alone Again», «Escape From LA», «Faith» і «Until I Bleed Out».

На початку цього місяця The Weeknd додав кілька концертів до свого масштабного європейського туру на підтримку альбому.