Новини

The Weeknd оприлюднив ім’я нового альбому за допомогою галюциногенного трейлера

14 февраля 2020

The Weeknd офіційно повідомив назву свого майбутнього четвертого альбому. У четвер 13-го лютого канадський співак скористався інстаграм-обліківкою, щоб викласти трейлер, у якому він повідомив, що свіжий диск буде відомий як «After Hours».

У відео, наповненому спецефектами, 29-річний артист їде в кабріолеті через тунель до міста. Коли він рухався довгим шосе, міський пейзаж навколо перевертається догори дриґом. На тлі лунає притаманна виконавцеві аренбі-мелодія. Поволі з’являється назва альбому, написана червоними та блакитними літерами, після чого міські вогні змішуються й вирує буревій.

Досі невідомо, коли The Weeknd оприлюднить «The Weeknd». Поки що він видав лише два сингли – «Heartless» і «Blining Lights». Обидві добре показали себе в музичних чартах. Композиція «Heartless» дебютувала на початку грудня під тридцять другим номером на «Billboard Hot 100». На другому тижні вона очолила музичну діаграму, тобто стала четвертою першорядною піснею The Weeknd’а у США.

Тим часом «Blinding Lights» стали першим синглом артиста на вершині британських хіт-парадів.

Поза музикою The Weeknd знявся в кримінальному трилері «Неограновані коштовності» з Адамом Сендлером.

Про коротку присутність співака у фільмі співрежисер Джош Саді сказав «Variety»:

«Він наш друг і він справжній кіноман. Справжній кіноман. Один із його улюблених режисерів – [Девід] Кроненбеґ, і це має сенс, адже він із Торонто. Але він переглядає чимало фільмів».