Новини

The Weeknd провів тридцятий день народження разом із Джимом Керрі

10 апреля 2020

Коли знаменитості торік познайомилися один із одним посередництвом листування, вони дізналися, що живуть поруч. Це зробило святкування ювілею співака вельми «нереальним», як він сам сказав. До слова, артистові виповнилося тридцять років 16-го лютого 2020-го.

Співак розповів для «Variety»:

«»Маска» – це перший фільм, який я переглянув у кінотеатрі. Моя мама повела мене на сеанс, коли мені було чотири, і це підірвало мене… Я написав йому адресу свого кондо в Лос-Анджелесі, і він сказав: «Я буквально бачу твою хату зі свого балкона». І ми дістали телескопи та почали махати один одному. Коли я розповів йому про те, що моя мама повела мене дивитися «Маску», він знав той кінотеатр! У будь-якому разі, у мій день народження він зателефонував мені та сказав дивитися у вікно. На його балконі були гігантські червоні кулі, і він покликав мене снідати. Це було нереально».

Гітмейкер «Can’t Feel My Face», справжнє ім’я котрого – Абель Тесфає, додав:

«Джим Керрі був моїм першим натхненником на те, щоб стати виконавцем, і я пішов снідати з ним у перший день свого тридцятиріччя».

Співак зазначив: його недавній день народження став певною «самореалізацією», і він у захваті від наступного розділу свого життя.

Артист мовив:

«Думаю, люди кажуть, що твої тридцяті –м це найкращі роки, тому що ти стаєш персоною, якою маєш бути. І це початок не просто нового розділу, а мого другого десятиріччя [як виконавця]. Я відчуваю, що моя кар’єра тільки починається».

Раніше інша відома виконавиця, котра нині проживає свої тридцяті, потоваришувала з голлівудським кумиром дитинства.