Новини

The Weeknd зареєструв пісню «Like Selena». Ідеться про Селену Ґомез?

26 ноября 2019

Селена Ґомез підготувала пісню, у якій, найімовірніше, ідеться про Джастіна Бібера. Тим часом інший її колишній написав трек про неї. В «ASCAP» (Американському товаристві композиторів, авторів і видавців) Weeknd зареєстрував композицію під назвою «Like Selena». Тож незабаром зможемо пересвідчитися, чи про десятимісячні взаємини заспівав артист, справжнє ім’я котрого Абель Тесфає. Як він зазначив у себе на інстаграм-сторінці, прем’єра пісні має відбутися вже завтра увечері.

Абель виклав в інстаграм історіях ту саму, що й у стрічці на фотохостингу, світлину. «Завтра вночі ми почнемо знову», – залишив заголовок до зображення співак.

Загадкові кадри з’явилися після того, як The Weeknd анонсував появу першого синглу «Heartless» зі свого майбутнього четвертого студійного альбому під назвою «Blining Lights».

Weeknd і Селена почали зустрічатися в січні 2017-го, але припинили романтику в жовтні того самого року.

Шанувальники вважають, що він написав попередню пісню «Call out My Name» під враженнями від стосунків, тоді як сам артист повідомив про створення цілого альбому, у якому пригадує колишнє кохання.