Новини

Тік зробили фотосесію у трендових кольорах

21 сентября 2017

Усі учасники колективу Тік одягнули синьо-жовте вбрання і разом, наче справжня родина, постали перед об’єктивом фотокамери. Музиканти кажуть, що востаннє фотографувалися ще взимку. З того часу хтось набрав кілограми, а хтось скинув.

Віктор Бронюк, Тік: «Вирішили в такому національно-патріотичному стилі, хтось в жовтому, в національних кольорах зробити таку фотосесію. Тим більше, що цьогоріч синьо-жовтий колір — це тренд».

У кінці лютого, у зв’язку з трагічними подіями в Україні, Тік призупинив «Великий тур маленькими містами», а також не поїхав із гастролями до Росії. Щоправда, хлопці розповіли, що скасування концертів у Москві було їхньою власною ініціативою, а не забороною тамтешньої влади. Натомість  минулого місяця музиканти виступили перед українськими військовими в місті Старокостянтинові.

Віктор Бронюк, Тік: «Ми завітали на аеродром, де порядку трьох тисяч військовослужбовців несуть бойове чергування вже більше місяця. Чесно кажучи, хвилювалися, тому що не кожен день буваєш на такому об’єкті. Після того, як я поспілкувався з військовими, я скажу, що в нас не все так погано, як багато, хто розказує. Повірте, є дуже багато чесних і порядних захисників вітчизни, які здатні на сьогоднішній день дати достойну відповідь агресору».

Ексклюзивно для М1 Віктор Бронюк розповів про конкурс, який вони з колективом днями оголосили на своєму сайті. Річ у тім, що соліст Тіка написав чимало віршів, що так і не стали піснями. Одну з таких поезій, під назвою «Без звуку», музиканти оприлюднили. Фанатам було запропоновано записати відео, на якому вони читають або ж навіть співають композицію на вірші Бронюка.

Віктор Бронюк, Тік: «Ми дали можливість їм спробувати себе в такій іпостасі, хтось в ролі художнього читця, а хтось спробує придумати якусь свою музику. І якщо нам то сподобається, може ми її виконаємо, як пісню».