Новини

Tove Lo анонсувала новий сингл «Bad as the Boys» за допомогою натхненної караоке дражнилки

1 августа 2019

Шведська попзірка планує видати свою четверту платівку «Sunshine Kitty» цього року. Альбом слідуватиме за попередником «Blue Lips» 2017 року.

Артистка почастувала публіку порцією зі студійника в травні – оприлюднила трек «Glad He’s Gone». Вона запропонує ще одну цієї п’ятниці, 2-го серпня.

А поки уривок аудіотвору «Bad as the Boys», для запису котрого Tove Lo об’єдналася з фінською співачкою ALMA, потрапив до караоке-кліпу в інстаграмі. Зернисті кадри включають фрагмент пісні разом із текстом.

Попри те, що майбутній синґл видається доволі меланхолійним, нещодавно Tove Lo пообіцяла, що її новий лонґплей порівняно з попереднім буде «щасливішим» і до нього потрапить більше «клубних треків».

«Там, безумовно, знайдеться місце клубним трекам, але деякі з них будуть більш акустичними. Можливо, це тому, що я певний час жила в Лос-Анджелесі, або тому, що маю чудові стосунки і наразі просто щаслива. Однозначно, приємно, коли є підтримка друзів», – пояснила виконавиця.

Подробиці альбому та дата його видання поки невідомі.

А 2018-го підтвердили, що Tove Lo записувалася в студії з Дуа Ліпою. Виконавиця «New Rules» поділилося їхнім спільним знімком зі студії в Стокгольмі.