Новини

Трек Джастіна Тімберлейка «Can’t Stop the Feeling!» охрестили найгіршою піснею року

21 сентября 2017

Хітовий сингл не завжди високо оцінюють критики. Так сталося і з піснею «Can’t Stop the Feeling!» Джастіна Тімберлейка, яка слугує саундтреком до свіжого мультфільму «Тролі», і котру видали за п’ять місяців до того, як анімація потрапила в прокат. Репертуарну одиницю виконавця найгіршою піснею 2016 року назвав журнал «Time».

У виданні написали: «Тімберлейк останні три роки не видавав соло-треків, і ось він представляє цю ненатхненну «пісню літа»… Забудьте про емоції, просто зупиніть цю пісню».

Тімберлейк зайняв верхівку найгірших композицій. Його пісня «страшніша» за «Mom» Меґан Трейнор, яка обійняла другу позицію. Трейнор не пощастило двічі: іншому її трекові «No» сказали «ні» та відправили на восьмий щабель.

Серед інших популярних пісень, що потрапили до списку, стали «Team» Іґґі Азалії (№3) і «Ghostbusters (I’m Not Afraid)» Fall Out Boy та Міссі Елліотт (№4). П’ятірку закрила композиція «Bad Things» американця з псевдо Machine Gun Kelly.

У десятці не оминули увагою треки «i hate u, i love u» gnash із Олівією О’Браєн (№7), «Private Show» колишньої Тімберлейка – Брітні Спірс (№9) і «7 Years» Лукаса Ґрехема (№10).

Усю десятку представлено нижче:

1. «Can’t Stop the Feeling!» — Justin Timberlake
2. «Mom» — Meghan Trainor
3. «Team» — Iggy Azalea
4. «Ghostbusters (I’m Not Afraid)» — Fall Out Boy featuring Missy Elliott
5. «Bad Things» — Machine Gun Kelly
6. «I Took a Pill in Ibiza» — Mike Posner
7. «i hate u, i love u» — gnash featuring Olivia O’Brien
8. «NO» — Meghan Trainor
9. «Private Show» — Britney Spears
10. «7 Years»- Lukas Graham