Новини

Тренд через необхідність: Майлі Сайрус зателефонувала стилістці за порадами щодо підстригання власного волосся

9 апреля 2020

У мережі блукає анекдот: «Якщо протягом місяця не відчинять перукарні, то дев’яносто відсотків білявок зникнуть з лиця Землі». Жарти жартами, але навіть знаменитості вже зіштовхнулися з проблемами догляду за чуприною. Серед них і Майлі Сайрус. Артистці, котра залишається вдома через пандемію коронавірусу, довелося, як і багатьом іншим людям, звернутися до своєї перукарки за порадами стосовно підстригання волосся.

Виконавиця «Slide Away» спершу намагалася підрізати волосся самостійно, але результат її не задовольнив.

Замість того, щоб ризикувати вдруге, співачка покликала на допомогу перукарку знаменитостей Саллі Гершберґер, котра зв’язалася з нею через фейстайм й обговорила дистанційний процес обрізання пасом.

Майстриня з догляду за волоссям розповіла виданню «POPSUGAR»:

«Майлі зателефонувала й також прокоментувала мою публікацію в інстаграмі, щоб повідомити: вона підрізала чубок. Першочергова проблема полягала в тому, що чубчик Майлі був занадто коротким. Через те, що вона використовувала проріджувальні ножиці, він почав стирчати».

Під час дзвінка Майлі вдруге підстригла пасма. Гершберґер супроводжувала її впродовж усього процесу.

27-річна знаменитість поділилася розчаруванням про невдалий догляд за волоссям на початку цього тижня. Вона повідомила, що порізала власне волосся й чубок став закоротким, щоб їй подобатися.

Відтак Сайрус порівняла себе з Джо Екзотиком – наглядачем звіринця, про котрого нещодавно дізналися завдяки документальному проєкту «Король Тигр: вбивство, погром та божевілля/Tiger King: Murder, Mayhem and Madness». Артистка сказала: вона рада в зв’язку з тим, що її ніхто не побачить з новою зачіскою, оскільки перебуває в самоізоляції.

У випуску власної програми «Світлі голови» в інстаграм лайві виконавиця мовила до реаліті-зірки Крістін Кавалларі та перукаря Джастіна Андерсона:

«Я прочитала книжку про заняття під час карантину, але там не йшлося про те, щоб самостійно поратися з волоссям. Одначе було запізно. На щастя, мене ніхто не побачить».