Новини

Тріо Діпло Major Lazer і Маркус Мамфорд записали гітарну пісню «Lay Your Head On Me»

27 марта 2020

Колектив, що складається з Diplo, Walshy Fire та Ape Drums, запросив Мамфорда взяти на себе вокальні обов’язки у свіжому синглі «Lay Your Head On Me».

Згідно з пресрелізом, співпраця відбулася після того, як Мамфорд і Діпло стали друзями й разом почали експериментувати в студії. Датська попзірка MØ, котра раніше працювала з Major Lazer’ом над композиціями «Lean On», «Lost» і «Cold Water», також долучилася до створення «Lay Your Head On Me». Слухайте пісню нижче.

Минулого тижня Мамфорд поділився обкладинкою синглу «You’ll Never Walk Alone», прибуток від котрого спрямують фондам «Grenfell Foundation» і «War Child UK». В інстаграм-відео він пояснив:

«Таке відчуття, що ми можемо дати світові щось таке, що принесе користь обом цим організаціям».

До слова, пожежа в будівлі Grenfell Tower у Лондоні 14-го червня 2017 року забрала життя щонайменше сімдесятьох осіб.

Тим часом, Діпло недавно поділився з шанувальниками, що самоізолювався далеко від свого будинку, щоб уникнути ризику передати COVID-19 родичам.

«Це мучить, оскільки я скучаю за ними. Вони спонукають мене щодня прокидатися, жити й дихати. Вони – моя найбільша радість. Але це моя пожертва, щоб переконатися: усі навколо мене в безпеці», – зазначив артист.