Новини

Трой Сіван й Аріана Ґранде влаштували собі вечірку в їдальні

23 июля 2018

Новий музичний відеоролик Трой Сівана – це пряме посилання на стрічку «Шкільний мюзикл». Майже через місяць після того, як уродженець Південної Африки представив свій із Аріаною Ґранде трек «Dance to This», він оприлюднив і кліп на пісню.

Режисер Барді Зейналі задумав помістити Троя в громадський заклад, де люди спокійно їдять та читають. Потім у кадрі з’являється діджей-аматор, який встромляє до бумбокса диск. Головні ж винуватці кліпу тим часом починають танцювати та співати.

Попри мляву реакцію публіки Трой й Аріана, схоже, насолодилися проведеним часом сповна. Та зрештою виявляється, що всі ці забави – лише уява співака.

«Dance to This» – четвертий сингл із майбутнього альбому Троя «Bloom», який артист збирається видати 31-го серпня. Австралієць розповів для «E! News», що «в пісні йдеться про той момент, коли тобі вже достатньо хатніх вечірок чи подібних заходів, і залишатися вдома та готувати вечерю видається значно ліпшим вибором».

А про співпрацю з Аріаною Трой мовив під час радіобесіди: «Вона направду весела. Моя улюблена затія – не казати людям, хто це, а потім вмикати пісню. Як тільки лунає її голос, усі здивовано запитують «Ти серйозно?» Її голос – це щось неймовірне».