Новини

Цим знімком Гейлі Стейнфілд підживила чутки про роман із Найлом Гораном

28 марта 2018

Гейлі Стейнфілд і Найл Горан разом? Вони підлили оливи в полум’я чуток, коли Гейлі поділилася в Твіттері знімком у концертній футболці Найла. Невідомо, де була зроблена світлина, але повідомляють, що це сталося в «O2 Academy» у Брікстоні, де нещодавно виступав учасник One Direction.

Хоч ні Гейлі, ні Найл не відреагували на чутки, інсайдер повідомив «E! News»: артисти здійснили наступний крок у дружбі. «Це правда, що Гейлі та Найл зустрічаються, але поки що це відбувається доволі ситуативно», – розповіло веблоїду джерело.

Спершу Стейнфілд і Горан породили чутки про побачення, коли їх заскочили разом у лондонському Вест-Енді на підготовці «Гамільтона». Це було невдовзі після Нового року. Член One Direction навіть завітав на вечірку з нагоди дня народження старшого брата Гейлі – Ґріффіна. Іще їх минулого місяця бачили разом на концерті «Backstreet Boys», після котрого парочка з кількома друзями відправилася до нічного клубу, де за столами попивала  коктейлі.

Гейлі раніше говорила про романтичні чутки, проте чіткої відповіді не давала. «Я почуваюся такою щасливою, що [мої шанувальники] піклуються про мене, хочуть знати, що я роблю щосекунди та щодня, – зазначила 21-річна знаменитість. – Але я думаю, часто люди до кінця не розуміють, що ускладнюють чиєсь особисте життя».

Виконавиця ролі в фільмі «Ідеальний голос 2» іще зазначила, що вона – приватна особа. «Мені дійсно подобається те, що я маю можливість ділитися з ними усім, чим мені комфортно ділитися, і вони дослухаються та підтримують мене», – додала співачка й акторка.