Новини

У довгій сукні під водою, із камерою в акваріумі та в обіймах піску: Lama розповіла про екранізацію пісні «Не кажу прощай»

21 сентября 2017

«Спочатку була музика. Її написав Віталій Телезін. А текст я створила якраз під час подорожі. Я була на відпочинку й мене дуже надихнули емоції, почуття, море – це все, що мені було в той момент потрібно. Але сама пісня писалася дуже важко. Запис відбувався напружено. Не знаю чому, але це було довго: виникало чимало різних варіантів аранжування та вокалу. Ми хотіли, щоб пісня була досконалою, як нам подобається. Ми на це витратили багато часу, але зараз вона нам дуже подобається», – зазначила виконавиця.

У кліпі співачка постає в чотирьох образах. Дублерів на знімальний майданчик не запрошували. Lama сама стрибала в глибокий кар’єр і в довгій сукні занурювалася в холодну вересневу воду. А для одного з епізодів їй навпаки довелося остерігатися полум’я.

 

«Оператор виявив винахідливість: поставив камеру в акваріум. Вона спускалася вниз. І в ту мить, коли я стрибала, він мене знімав», – розповіла про технічні особливості екранізації Наталія.

Відеоробота сповнена символами. Наприкінці ролика, приміром, з’являється палац, зведений на піщаній горі.

«Це такий невеличкий храм. Ідея кліпу полягає в тому, що я йду через різні історичні епохи, через різні життя. Тобто одна душа, але вона переселяється в різні епохи. І ти якраз прямуєш до того абсолюту, до того духовного розвитку, саморозвитку, свого удосконалення. Через труднощі, через помилки, через різні життєві моменти, які тебе загартовують і чогось тебе навчають», – поділилася співачка.