Новини

У кліпі на пісню «Like It Ain’t Nuttin» Ферґі стала реп-дівою

27 сентября 2017

Довгоочікуваний альбом Стейсі «Ферґі» Ферґюсон «Double Dutchess» нарешті прибув. Сталося це сьогодні. Щоб відзначити важливу в своїй творчості подію лідерка «Black Eyed Peas» оприлюднила свіже відео на трек «Like It Ain’t Nuttin» із диска.

Ферґі пригадала своє гіп-гоп-коріння, адже розбудила в собі реп-виконавицю. Вона втілила в кліпі олдскул-настрій, схожий на той, що був у трекові «You Already Know» із Нікі Мінаж. Що стосується відео, то співачка постає в сміливих образах. Вона їздить містом і читає запальні рядки про гроші, клуби та шампанське.

 

«Double Dutchess» – це перший альбом Ферґі за понад десять років. Його попередником був дебютний диск артистки «The Dutchess», виданий 2006-го. Раніше виконавиця зазначила, що працювала над «Double Dutchess» три роки, але вирішила посунути реліз у зв’язку з батьківством.

«Вагітність перезавантажує мене. Я тільки що розпочала гру, – поділилася Ферґі. – Люди хочуть, щоб я його видала, а я така «це добре, але я хочу, щоб він був видатним. Я ще ніколи не ставилася до справи з такою відповідальністю. Я – виконавчий продюсер [альбому] і чекаю, доки він стане ліпшим і ще ліпшим. Я прагну досягнути величі».

«Double Dutchess» також став першим студійником артистки з тих пір, як вона покинула попередній лейбл «Interscope» і кілька місяців тому створила власний «Dutchess Music».

«Це можливість оприлюднювати мою сольну музику, а також розвивати та виховувати нових виконавців. Це наступний розділ моєї кар’єри, який дозволить мені розвивати незалежність як артистці та бізнесвумен», – раніше зазначила співачка.