Новини

У мережі спливли невидані треки Майлі Сайрус із альбому «Bangerz»

20 октября 2017

Майлі Сайрус 29 вересня видала свій шостий альбом «Younger Now», але схоже на те, що її фани досі не можуть відійти від днів «Bangerz». Нещодавно два невидані треки, що звуться «Mustang» і «The Way I Feel», із сесій для її п’ятого студійника виринули на Ютюбі. Продюсером обох треків, як повідомляють, став Фаррелл Вільямс.

«Mustang» – це балада з середнім темпом, витонченим басом і гіп-гоп-присмаком. Чимало фанів припускає, що композиція присвячена її нареченому Ліаму Гемстворту, оскільки зірка «Голодних ігор» керує відповідною машиною. Якщо усе так, то стає зрозумілою причина вилучення треку з альбому: незадовго до презентації альбому «Bangerz» пара розбіглася, хоча пізніше знову помирилася.

Тим часом «The Way I Feel» – це трек із танцювальними мотивами вісімдесятих, у якому описані почуття людини, коли вона закохується. У запису пісні взяв участь репер Tyler, the Creator, але його куплет чомусь дуже короткий. Після того, як аудіотвір вилучили з трекліста платівки, його взяла собі Дженніфер Гадсон, а читання їй забезпечив T.I.

 

 

 

Шанувальники залишили чимало коментарів у мережі. Вони засмучені рішенням Майлі видалити пісні з альбому. Деякі користувачі навіть зазначили, що ці два треки ліпші, за всі її пісні з нового альбому «Younger Now».