Новини

У новій пісні «Run Up» колективу Major Lazer склали компанію Нікі Мінаж і Partynextdoor

21 сентября 2017

Новий трек тріо виклали у мережі 26 січня. Електронна композиція наповнена гітарними акордами і карибським ґрувом. Своєрідного колориту додали Нікі Мінаж із Partynextdoor, які по черзі читають свої куплети.

 
 

До речі, що стосується реп-виконавиці, то минуло вже три роки відтоді, як вона видала свій третій студійник «The Pinkprint». Цього року виконавиця треку «Anaconda» твітнула своїм понад двадцятьом мільйонам підписників, що працює над новою музикою.

Очікуються, що пісню «Run Up» буде представлено в четвертому студійнику Major Lazer, названому «Music Is the Weapon». Під час візиту минулого літа на одну з радіостанцій, Diplo поділився деякими подробицями платівки, у тому числі сказав і про колег, які візьмуть участь у його запису. Ішлося про Ашера, MO, Сема Ганта, Тревіса Скотта і Сію Ферлер.

Досі не оголошено дату релізу платівки. Очікується, що слухачі зможуть її продегустувати цього року. До диска залучать хіт-сингл гурту «Cold Water» із Джастіном Бібером і MO, «Believer» із Showtek і «My Number» із Bad Royale.