Новини

У новому документальному фільмі Джордж Майкл сказав, що його життя було «марною тратою часу»

11 октября 2017

Джордж Майкл зазначив, що «все його життя було марною тратою часу, даремним зусиллям». Така фраза пролунала під час інтерв’ю, котре включене до свіжого байопіку про життя виконавця та про його кар’єру зокрема.

Фільм, присвячений поп-артистові, який пішов із життя в грудні 2016 року у віці 53 років, називається «Джордж Майкл: Свобода» (в оригіналі – «George Michael: Freedom»). Документалка стала останнім твором співака. Повідомляють, він працював над нею всього за дві доби до смерті.

 

Після першого прес-передпоказу фільму, співрежисером якого став менеджер Майкла – Девід Остін, виринули нові подробиці про кіно.

Коли Майкл спочив, Остін доповнив стрічку архівними інтерв’ю з зіркою. У них артиста запитували про те, яким він хоче залишитися в пам’яті людей.

«Ви маєте на увазі, що б я хотів, щоб мені написали на надгробку? Видатний автор пісень. І я сподіваюся, ці люди подумають про мене, як про чесну людину. Я сподіваюся, що запам’ятаюся саме цим», – зазначив артист.

«[Але це] дуже малоймовірно, – додав він сміючись. – Я думаю, все це було марно тратою часу, даремним зусиллям».

Покажуть проект «Джордж Майк: Свобода» у понеділок 16 жовтня на одному з британських телеканалів.

До нової стрічки також потрапили коментарі Ліама Ґаллагера, Марка Ронсона, Мері Дж. Блайдж, Ніла Роджерса, Тоні Беннетта, Елтона Джона, Стіві Вандера, Кейт Мосс, Наомі Кемпбелл й інших відомих осіб.