Новини

У свій день народження ALEKSEEV дасть великий сольний концерт у Києві

21 сентября 2017

Концерт відбудеться в МЦКМ «Жовтневий палац» о 19:00 і стане фінальним у першому всеукраїнському турі артиста «Пьяное солнце» на підтримку однойменного альбому.

Презентація студійного альбому найромантичнішого співака України символічно почалася 14 лютого, в День всіх закоханих, а закінчиться в день народження артиста. Вже традиційно, 18 травня, ALEKSEEV виступить перед київською публікою. 2016 року в цей день відбувся перший концерт-презентація виконавця. Всього за рік щільного гастрольного життя географія концертів артиста розширилася до двадцяти країн, а кількість виступів перевалила за 150.

Гастрольне турне «Пьяное солнце» налічує дванадцять міст, частина з яких вже стали свідками масштабного шоу артиста. На концертах звучать хіти: «Снов осколки», «А я пливу», «Пьяное солнце», «Ома», «Океанами стали», а також нові пісні-одкровення з альбому «Пьяное солнце».

Для київської публіки ALEKSEEV готує особливу програму, деталі якої не розкриваються. Над режисурою шоу працює продюсер артиста, режисер-постановник Олег Боднарчук, автор художнього оформлення музичних номерів «America’s got talent», «M1 Music Awards», «Голос країни» та інших.

ALEKSEEV: «Голос — це все, що у мене є сьогодні. Альбом «Пьяное солнце» — це щоденник моїх життєвих подій. Я заспіваю про те, про що не можу говорити. Я чекаю на Вас».

Концерт ALEKSEEV в Києві відбудеться в МЦКМ «Жовтневий палац» 18 травня о 19:00.