Новини

У Юрмалі стартувала «Нова хвиля 2013»

21 сентября 2017

Початок цьогорічного конкурсу виявився багатим на сюрпризи. І не завжди приємні. Так, рясна злива та суттєве зниження температури залишили зірок без червоної доріжки. Втім, своїми вбраннями вони змогли похвалитися зі сцени. Відверта сукня Насті Каменських з довгим розрізом підкреслила всі видатні форми співачки. А Валерій Леонтьєв, який щороку радує прихильників змінами у зовнішності, і цього разу продемонстрував нову фігуру. Журналісти навіть на якусь мить сплутали його з американським актором Міккі Рурком.

Цього року на грандіозному концерті, присвяченому відкриттю конкурсу, усі артисти вперше заспівали наживо. Однак, ні техніка, ні глядачі, ані самі зірки виявилися до цього нововведення не готові. Найбільше обурення викликали виступи Крістіни Обракайте, Альбіни Джанабаєвої та Нюші. У соціальних мережах з’явилися сотні коментарів з приводу, м’яко кажучи, не ідеального співу згаданих знаменитостей.

І хоча в день урочистого відкриття конкурсу «Нова хвиля 2013» конкурсанти були практично не задіяні, вони не втрачали жодної хвилини на другорядні справи, готуючись до виступів. Представник України Аркадій Войтюк разом з Тіною Кароль влаштували нічну репетицію свого концертного номера. Відразу після закінчення концерту-відкриття вони розпочали відпрацьовувати виступ, щоб вже сьогодні потішити глядачів та шанувальників.

Ведучими першого вечора стали Лєра Кудрявцева, Сергій Лазарев, Потап, Анна Семенович та Олександр Ревва. На десерт організатори запросили французького виконавця Гару.

Перший конкурсний день відкриватиме своїм виступом наш співвітчизник Аркадій Войтюк. Ще одна представниця України Ольга Діброва з гурту Gorchitza виступить п’ятнадцятою.