Новини

U2 закінчили запис нової платівки

21 сентября 2017

Ірландські рок-легенди на чолі з Боно рапортують про завершення запису свого чергового альбому. За словами бас-гітариста Адама Клейтона, музиканти сподіваються завершити усю студійну роботу до Різдва, аби піти у відпустку зі спокійною совістю.

Адам Клейтон, басист: «Зараз ми ще знаходимось у студії, де допрацьовуємо усі 12 пісень майбутньої платівки, але сподіваємось закінчити роботу до Різдва, щоб спокійно насолодитися святом».

За словами музиканта, звучання нової платівки відсилатиме слухачів до витоків колективу.

Адам Клейтон, басист: «Я думаю, що її можна охарактеризувати як повернення до витоків U2, але з музичним досвідом останніх десяти років. Гадаю, це дійсно цікаве поєднання «старих» та «сучасних» U2».

Едж, гітарист: «Кожного разу в студії ми намагаємось зробити щось відмінне від того, що робили раніше. Але чи справді це так, вирішувати прихильникам».

Очікується, що послідовник «No Line On The Horizon» (2009) з’явиться на початку наступного року. Пікантності релізу додає той факт, що влітку музикантів U2 застали біля дверей нью-йоркської студії з лідером Coldplay Крісом Мартіном. Численні фанати та музичні журналісти схиляються до думки, що Мартін «засвітиться» на новій платівці зіркових ірландців.