Новини

«Umbrella 2»? Джей Зі та Ріанна зустріччю в Лос-Анджелесі розпалили чутки про нову співпрацю

8 февраля 2019

Знаменитості зустрілися на частування в середу, повідомляє «Page Six». За даними видання, друзі насолоджувалися бізнес-ланчем, на котрому обговорили музику й те, що вони можуть зробити разом.

Якщо це правда, то можна розраховувати на перше об’єднання творчих зусиль артистів після появи Ріанни в «Run This Town» Джея Зі. А ще до того чоловік Бейонсе долучився до шлягерів барбадоської виконавиці «Umbrella» і «Talk That Talk».

У кінці минулого місяця повідомляли, що наступник альбому Ріанни за 2016-рік «Anti» близький до завершення.

Шанувальники знаменитості, судячи з їхніх коментарів у мережі, із нетерпінням чекають нової музики.

«Вона готує, вона вже майже завершила. Близька до завершення. Дуже близька», – розповів продюсер The Dream ведучому Ебро Дардену з «HOT 97».

Останнє оновлення з’явилося після того, як співачка практично підтвердила, що новий запис прибуде в якийсь із днів цього року.

Одне з запитань від користувачів Інстаграму було: «Так а коли буде новий альбом, Робін?» Переможниця «Ґреммі» коротко відповіла: «2019-го».

Курк Гаррелл, котрий працював із Ріанною над «Anti» і став співавтором її хітів «Umbrella» і «Only Girl (In the World)», назвав новий альбом дивовижним. Це стало відомо, коли свої питання виробникові композицій виклали в Інстаграмі шанувальники співачки. Одне з них було: «Як там R9?» Курк відказав: «R9 – чудово. R9 дивовижний. Це неймовірно, і це все, що я бажаю сказати».

Не тільки шанувальники музичного доробку можуть очікувати цього року на нове від Ріанни. Кіноманам має перепасти стрічка з артисткою, де вона знялася з Дональдом Ґловером. 2018-го згадували про їхній фільм «Острів Ґуава».

Джей Зі тим часом став одним із провідних речників проти арешту 21 Savage на початку цього тижня. Репер назвав затримання колеги ганьбою. А Демі Ловато через невдалий жарт на цю тему навіть втекла з Твіттера.