Новини

Учасники Union J власноруч писатимуть пісні для другого альбому

21 сентября 2017

Union J планують скласти гідну конкуренцію One Direction та The Wanted. Для цього Джош Катберт, Джей-Джей Хамблетт, Джеймі Хенслі та Джордж Шеллі збираються докласти максимум зусиль для написання нових композицій, що увійдуть до другого альбому бойзбенду. За словами учасників гурту, посередні показники продажів їхнього дебютника «Union J» частково пов’язані з тим, що він був недостатньо особистим, оскільки розміщені на ньому пісні були написані іншими людьми.

Джеймі Хенслі, учасник гурту: «Невдовзі ми розпочнемо роботу над другим альбомом, під час якої будемо співпрацювати з кількома визначними композиторами. Також ми плануємо особисто долучитися до створення нового матеріалу».

Також Хенслі зізнався, що він з колегами написали близько 14 композицій для дебютного альбому, однак жодна з них так і не потрапила на диск.

Джеймі Хенслі, учасник гурту: «Ми справді написали для альбому близько 14 пісень, та жодна з них не підійшла, оскільки не відповідала певним критеріям. Справа в тому, що коли ти в письмовій формі намагаєшся висловити щось особисте, на практиці це виходить значно гірше, ніж тобі спочатку здається».

Джош Катберт, учасник гурту: «Ми працюємо з чудовими продюсерами та авторами, тому під час роботи над першим альбомом ми набиралися досвіду. Сподіваюся, з кожним наступним альбомом ми будемо рости як автори».

Відповідаючи на запитання про часте порівняння гурту з One Direction, Хенслі дав чітко зрозуміти, що це не лише не бентежить його, а й певною мірою лестить усім учасникам Union J.

Джеймі Хенслі, учасник гурту: «Це навіть добре, коли люди говорять, що ми схожі на One Direction. Це все одно, що якусь співачку порівнювали б з Бейонсе. Що ж у цьому поганого?».

Нагадаємо, що дебютний однойменний альбом Union J побачив світ 28 жовтня 2013 року та досягнув шостої сходинки в альбомному чарті Британії.