Новини

В Енріке Іґлесіаса й Анни Курникової таємно народилися двійня

26 декабря 2017

Енріке Іґлесіас й Анна Курникова приймають вітання щодо народження сина й доньки. За даними ресурсу «TMZ», який першим опублікував новину, пара, яка ретельно приховує особисте життя від публіки, вирішила назвати новонароджених Ніколасом і Люсі. Це – перші діти 42-річного Енріке та Анни, котрі зустрічаються шістнадцять років.

Новина стала великою несподіванкою для громадськості, оскільки жодного разу не повідомлялося, що 36-річна екс-тенісистка вагітна. Проте представники знаменитостей досі не підтвердили звістку.

Вони почали зустрічатися після того, як Анна зіграла кохану співака в кліпі на пісню «Escape». Відтоді закохані пташки зберігали свої стосунки за ширмою таємниці. Минуло понад вісім років, і лише тоді виринули чутки, що пара нарешті заручилася 2010-го. Тоді на безіменному пальці Анни помітили каблучку з величезним діамантом.

Питання про заручини вона нервово прокоментувала для «Loose Women»: «Що ж, ми разом вже більше восьми років. Тож ви довіряєте одне одному. Це нелегко – бути разом так довго, але я добре його розумію, оскільки він – чоловіча версія мене, а я – його жіноча версія».

Іще були чутки, що пара пов’язала себе шлюбними путами, але батько Енріке Хуліо Іґлесіас зазначив в інтерв’ю для «The Mirror» 2014-го року, що ніколи не бачився з обраницею свого сина. «Мої діти дуже незалежні, і тому важко побачити Енріке, бо він їздить по всьому світу, – поділився Хуліо. – Але Анна дуже красива: вони мають хороший смак, мої діти».