Новини

VALEVSKAYA поділилася світлинами з відпочинку в Європі

27 июля 2018

«Під кінець нашого ділового «відрядження» мій чоловік Володимир вирішив, що усі справи, які чекають на нас вдома, почекають іще трохи. Життя одне, тож треба використовувати усі можливості на повну», – поділилася співачка.

Подружжя оселилося у готелі-замку в чеському містечку Валтіце неподалік від кордону із Австрією.

«По дорозі до Відня ми зупинилися в чарівному готелі, у якому не можеш не відчувати себе августійшою особою. Та й готелем його назвати досить важко. Я неодноразово була на екскурсіях, проте вперше у своєму житті жила в справжньому старовинному замку. Неймовірне відчуття: прокидаєшся зранку, виходиш на внутрішнє подвір’я з фонтаном і парком, і нібито переносишся на кілька сторіч назад. Неймовірна казкова атмосфера, дивовижні природа й архітектура, надзвичайно смачна кухня. Ну і як там було оминути легендарний винний льох із дегустацією найкращих моравських вин», – розповіла виконавиця.

У самому Відні VALEVSKAYA не лише оглянула пам’ятки культури, а й влаштувала собі антистресову програму – похід по крамницях.

«На виїзді зі столиці Австрії ми з Володимиром відвідали аутлет-містечко брендових магазинів. Думаю, інші коментарі тут зайві, – усміхається артистка. – Я невимовно вдячна своєму чоловіку за подаровані емоції та вміння надавати навіть робочим моментам романтичного відтінку. Саме ця легкість у прийнятті рішень, певна авантюрність і рішучість закохують мене в нього чимраз дужче».

Нагадаємо, що нещодавно співачка VALEVSKAYA відсвяткувала п’ятнадцятиріччя шлюбу.