Новини

Ванесса Карлтон не оцінила уважність Кріса Брауна до свого репертуару

12 марта 2018

Пісня «One Thousand Miles» Ванесси Карлтон стала одніює з найпопулярніших, після того, як прозвучала в фільмі «Білі ціпоньки». Але, схоже, її геть не потішив конкретний шанувальник треку.

Кріс Браун, який відзначав Міжнародний жіночий день, виклав в Інстаграмі відео з фрагментом вищезгаданої пісні. Ванесса цього високо не оцінила, знаючи, що його заарештували за напад на колишню дівчину Ріанну.

В нині видаленій інстаграм-публікації вона зазначила: «Сьогодні Кріс Браун запостив моє відео. Мене тепер теґають на його сторінці. Оскільки сьогодні Міжнародний жіночий день, я почуваюся вщент розбитою».

Потім артистка згадала справу про напад і назвала виконавця пісні «Loyal» «винуватцем домашнього насилля». 37-річна авторка-співачка додала: «Не хочу, щоб у такий день, як сьогодні, мене асоціювали з артистом, котрий нападав на жінок. Спасибі тобі, Міжнародний жіночий день».

Зрештою Кріс видалив пост і відповів Ванессі, але вирішив не сваритися зі співачкою. Поряд із скриншотом Ванессиного посту він написав: «Я виклав пісню, яка була і досі залишається чудовою піснею. А виконавиця вважає, що виконує свій обов’язок перед ЖІНКАМИ тим, що поширює сьогодні таку ненависть. Не братиму в цьому участі. Лише сподіваюся, вона знає, що її люблять і її пісня неймовірна».

Після видалення свого повідомлення співак із Вірджинії поділився на ресурсі фрагментом відомої сцени з «Білих ціпоньок», у якій герой Лотрелла Спенсера, Террі Крю, виконує пісню Маркусу Копленду, котрого втілив у фільмі Марлон Вейнс. Кріс написав під кліпом: «Люблю цю пісню».