Новини

Ґвен Стефані користується послугами стилістів Дженніфер Лопес

22 мая 2018

Ґвен Стефані має дещо спільне з Джей Ло. І йдеться не тільки про обрану професійну стезю. Артистка готується до серії концертів у найазартнішому місті США. У цьому їй допомагатимуть дизайнери костюмів, котрі працювали з колегою – Роб Занґарді та Маріель Гаенн. Саме цей дует створював убрання Джей Ло, у котрих та виконувала свої приголомшливі музичні номери.

Виконавиця «Hollaback Girl» розпочене шоу «Gwen Stefani – Just A Girl» наступного місяця. Вона в захваті від можливості зануритися у творче минуле.

«Я дійсно стараюся підготувати шоу, що даватиме ностальгійне відчуття, – поділилася співачка в інтерв’ю. – Шоу, сповнене хітовими впізнаваними піснями, яке повертатиме вас в окреслений період життя».

Також артистка розповіла про сценічний одяг.

«І, звичайно, справжня мотивація виступати у Вегасі – це костюми. Я працюю з Робом і Маріель, із якими працюю не пам’ятаю скільки років. Вони просто неймовірні. Вони причетні до шоу Дженніфер. Вони працювали роками з Дженніфер. Вони дійсно мене зацікавили. Думаю, ітиметься щонайменше про п’ять костюмів. Уже цього для мене забагато, ураховуючи те, що в No Doubt я взагалі ніколи нічого такого не робила».

Ґвен заручалася підтримкою вищезгаданого дуету стилістів 2016 року, коли була в турі «This Is What the Truth Feels Like», а ще – коли знімала кліп на пісню «Misery». Однак якщо говорити про довершення сценічного образу, про мейкап, то його Ґвен завжди наносила самостійно. Тут можна пригадати й притаманну для артистки яскраво-червону помаду.

«Мій мейкап дуже важливий для мене, – зазначила співачка. – У мене є пісня під назвою «War Paint». Це наче наносити його, та бути напоготові. Це наче медитація, що криється в приготуванні. Мейкап – це мистецтво, і це – втілення образу. Я завжди роблю мейкап для шоу власноруч».

Ґвен виступатиме на тій же лас-вегаській сцені, де дає концерти Дженн. Остання завершить своє вегаське музичне резидентсво у вересні.