Новини

Ґвен Стефані заспівала для Блейка Шелтона на дні народження та підготувала йому захопливий подарунок

19 июня 2018

Ґвен Стефані та Блейк Шелтон знову доводять, що вони – наймиліша голлівудська пара. Напередодні дня народження кантрі-зірки, що відбувся в понеділок, 18-го червня, його співоча дівчина на вихідних влаштувала виконавцеві сердечну зустріч із друзями та родиною. Фрагментами святкування вона поділилася в соцмережах.

«Вихідні іменинника почалися!» – написала виконавиця поряд із відео, на якому видніються гості за столом, а Ґвен голосно співає «Happy Birthday». Вона також продемонструвала користувачам святковий десерт, а ще повернула на себе камеру й мовила: «Щасливого дня народження, Блейкі!»

Очевидець розповів «Entertainment Tonight», що вечірка віжбувлася в одному з ресторанів у Західному Голлівуді, Каліфорнії. Група людей прибула о 20:00 та поїхала близько 22-ї.

«Ці двоє мали як ніколи закоханий вигляд. Усі були в піднесеному настрої та тішилися від сімейної зустрічі», – зазначило джерело.

За словами очевидця, Блейк вечеряв Нью-Йорк стрип стейком, а його кохана насолоджувалася рибою сібас та салатом. Серед став також були шпинат із вершками та картопля фрі.

«Вони видавалися настільки правдиво щасливими, що це викликало усмішки на обличчях інших відвідувачів ресторану, – зазначив інсайдер. – Пара трималася за руки та обіймалася. Це було чарівно!»

День народження не обійшовся без подарунку. Ґвен поставила на земельній ділянці Блейка новий флагшток. Для того, щоб насолодитися презентом із висоти, знаменитості здійснила політ на гвинтокрилі.

Пізніше вони підготували світлину й на землі.