Новини

#вільна: KAMALIYA присвятила новий кліп жіночій свободі

14 марта 2019

Інша, сильна та незалежна. Співачка KAMALIYA презентує відео на трек “Вільна”. За думку артистки M1 Agency, саме ця пісня з її оновленого репертуару має всі шанси стати символом свободи.

– Над композицією “Вільна” вся наша команда працювала дуже довго. Я відчувала, що до неї мені самій потрібно бути більш підготовленою, ніж до всіх попередніх треків, – ділиться KAMALIYA. – Ця пісня – про справжню свободу жінки від будь-яких “токсичних” стосунків. І я буду дуже рада, якщо моя пісня змінить чиєсь життя на краще!

Режисером кліпу став відомий кліпмейкер Юджин:

– У нас було три ідеї для кліпу. Практично одноголосно вибрали саме цю. “Вільна” вийшла про свободу від забобонів і пересторог у принципі. Немає жодного сенсу триматися за те, що не наповнює твоє життя радістю!

– Мені цікаво пробувати щось нове. Глядачі завжди чекають саме на це! Я намагаюся, в першу чергу, дивитися на себе і на свою творчість саме їхніми очима, – додає KAMALIYA.

До речі, почути трек “Вільна” можна у трьох різних версіях: російською, українською та англійською мовами. За словами співачки, це стирає кордони для його соціального меседжу.

 

Прем’єра кліпу “Вільна” відбудеться сьогодні, 14 березня, в ефірі “ДК ПРЕМ’ЄР” на телеканалі М1 о 20:10. Відео вже є на YouTube-каналі співачки KAMALIYA.

KAMALIYA

Facebook: https://www.facebook.com/kamaliya.zahoor

Instagram: https://www.instagram.com/kamaliyaofficial

YouTube: https://www.youtube.com/user/kamaliya