Новини

Вийшов сумісний альбом Леді Ґаґи, Тейлор Свіфт, Елтона Джона, Rolling Stones й інших артистів

21 апреля 2020

У суботу 18-го квітня відбувся історичний концерт, учасниками котрого стали знаменитості зі всього світу. Кураторкою заходу стала мати монстрів. Окрім вищезгаданих артистів, до проєкту також долучилися Пол Маккартні, Ліззо, Джон Ледженд, Сем Сміт, Біллі Джо Армстронґ із Green Day і Стіві Вандер. Вони грали та співали у своїх оселях, і все це транслювалося в мережі. До платівки потрапило сімдесят дев’ять композицій, котрі пролунали під час восьмигодинного заходу.

Диск можна слухати на низці ресурсів, кошти від трансляції спрямують на підтримку Фонду солідарного реагування на COVID-19 Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ).

У твіті від «Global Citizen», руху, котрий планує до 2030 року подолати надзвичайну бідність, ідеться:

«Сто двадцять сім мільйонів дев’ятсот тисяч доларів допомоги на подолання COVID-19. Це і є сила та вплив «Єдиного світу: разом удома». Дякуємо, Леді Ґаґо, за допомогу «Global Citizen» у підготовці цієї історичної трансляції. Для всіх людей у всьому світі: будьте міцними, будьте в безпеці, ми незабаром побачимося особисто».

За словами Ґаґи, вона була відчула «смиренність» у зв’язку з причетністю до доброчинної ініціативи.

Із попередньо зібраних грошей понад п’ятдесят п’ять мільйонів передадуть Фонду солідарного реагування на COVID-19, а ще майже сімдесят три мільйони – місцевим і регіональним отримувачам, які перебувають на передовій боротьби з коронавірусом.

Незадовго до трансляції Ґаґа описала «Єдиний світ: разом удома» як «лист любові». В емоційному лайв-ролику в інстаграмі Стефані Джерманотта сказала:

«Я просто хочу, щоб ви знали, що це – справжній лист любові лист для всіх вас у всьому світі. Люблю вас і сподіваюся, що ви сьогодні відчуваєте великі обійми усього світу, тому що направду прекрасне в цьому шоу – це те, що ви всі обіймаєте одне одного».