Новини

will.i.am став веганом, щоб зберегти слух

28 января 2019

Член-засновник гурту Black Eyed Peas поділився своєю печаллю щодо боротьби з хронічною вадою органів, які для артистів особливо важливі. will.і.am поскаржився медикам на шум у вухах. Про поставлений ескулапами діагноз артист розповів в інтерв’ю журналу «Sunday Times». За словами виконавця, зрештою він геть оглухне.

«У сорок два я прийшов до лікарів на огляд, вони сказали: «У вас вуха значно старшої людини». У 2007-му, 2013-му і цього року я також проходив тести… вони свідчать про погіршення», – мовив гіп-гопер.

У світлі невтішних новин will.і.am докорінно змінив свій раціон – став веганом.

«Я – жорсткий веган. Борюся за здоровішого себе та здоровішу планету. Я зрозумів… ух, що їв перегнилий тваринний лактат… який походить зі стиснутої коров’ячої дійки? Це огидно. Чому ми досі поводимося, мов хитрі дикі хижаки? Ми що, не розвиваємося?» – поділився своєю позицією репер.

Will також зазначив, що в дитинстві йому поставили діагноз дефіциту уваги, але ніхто не виписував йому ліки, щоб упоратися з побічними ефектами цього захворювання. Артист пригадав: його мати нещодавно розповіла про своє рішення утримати його від рецептурних препаратів. Гіперактивність, мовляв, досі позначається на житті виконавця.

«Недолік усіх інших у тому, що вони повільні», – пожартував учасник Black Eyed Peas.

Щодо інших кепкувань, то нині 43-річному виконавцеві нещодавно відмовили в Інстаграмі. На фотовідеохостингу не впізнали в ньому учасника знаменитого колективу. Артист поділився в соцмережі екранізацією нової пісні «Vibrations Pt. 1 Pt. 2», але адміни видалили публікацію, адже за їхніми твердженнями, він не мав права викладати такий контент.

«@Instagram щойно надіслав мені на і-мейл листа зі словами, що я не володію власною музикою, і що я не в @BEP. На їхньому місці я б зніяковів… Думаю, навіть найбільші технічні компанії мають технічні проблеми», – поділився will.і.am у Твіттері.